Κυκλική Οικονομία και Επιχειρηματικότητα| Η συμμετοχή μας στην εκδήλωση του 8ου Γυμνασίου Χαλανδρίου σε συνεργασία με το 2ο ΓΕ.Λ. Μεταμόρφωσης

Συμμετοχή του 3ου ΕΠΑ.Λ. Χαλανδρίου στην εκδήλωση για την Κυκλική Οικονομία και Επιχειρηματικότητα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γης, στο 8ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου σε συνεργασία με το 2ο ΓΕ.Λ. Μεταμόρφωσης. Στην εκδήλωση συμμετείχαν σχολεία που ανήκουν στο Τοπικό Δίκτυο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β ́ Αθήνας «ΣΗμερινός ΜΑθητής – Αυριανός Ενεργός Πολίτης του Κόσμου (ΣΗ.ΜΑ.- Α.Ε.Π.)» σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής. Το σχολείο μας συμμετείχε με την εικονική επιχείρηση Jar Upgrade του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας.

Δράσεις-Παρουσιάσεις της εκδήλωσης:

-Bazaar προϊόντων από επαναχρησιμοποιούμενα υλικά.

-Παρουσίαση μαθητικών «κοινωνικών επιχειρήσεων» με βάση τις αρχές και τους κανόνες της κυκλικής οικονομίας.

-Παρουσίαση καινοτόμων κοινωνικών επιχειρηματικών ιδεών

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση πρωτότυπων δράσεων που αποτυπώνουν την ευρηματικότητα, την επιχειρηματική ικανότητα, καθώς και την ευαισθησία των μαθητών για την προστασία του περιβάλλοντος, για το καλύτερο μέλλον του πλανήτη μας και της ανθρωπότητας.

Ευχαριστούμε τον κ Γάλλο, την κα Σκουτελη, την κα Μανωλόγλου και τον κ Δανάσκο για την πρόσκληση και φιλοξενία στο σχολείο τους.

Print Friendly, PDF & Email